Псевдосудді з Донецька заочно повідомлено про підозру

Псевдосудді з Донецька заочно повідомлено про підозру
422324 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чинить «правосуддя» на користь окупантів – псевдосудді «Будьоннівського міжрайонного суду м. Донецька ДНР» заочно повідомлено про підозру (ФОТО)

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури громадянці України заочно повідомлено про підозру у державній зраді та участі у терористичній організації (ч. 1 ст.111, ч. 1 ст. 258-3 КК України).

За даними слідства, у липні 2014 року, під час захоплення м. Донецька незаконними збройними формуваннями псевдодержавного утворення «ДНР», суддя одного з районних судів міста відмовилась від евакуації на підконтрольну українській владі територію.

 
 
Керуючись власними ідеологічними мотивами, підозрювана добровільно пішла на співпрацю з окупантами. У січні 2015 року, згідно із наказом «голови» фейкової республіки, жінка обійняла посаду «судді Будьоннівського міжрайонного суду м. Донецька ДНР».
 Виправдовуючи надану їй «довіру», під час засідань псевдоустанови вона розглядає кримінальні, цивільні й адміністративні справи у якості головуючого судді. Крім того, виносить незаконні судові рішення на користь представників окупаційного режиму.
 Її звільнено із займаної посади в Україні.
 Досудове розслідування здійснюється слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Краматорську.
Максимальне покарання за санкціями статей – 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Мої відео