БЕБ скерувало до суду обвинувальний акт щодо організованої групи за підробку відомого бренду побутової хімії

БЕБ скерувало до суду обвинувальний акт щодо організованої групи за підробку відомого бренду побутової хімії
414434 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Бюро економічної безпеки України завершили розслідування щодо організованої злочинної групи за фактом незаконного використання товарних знаків відомого американського бренду побутової хімії.

Організована група з трьох мешканців Чернівецької області, упродовж 2021-2022 років, з метою власного збагачення, збувала готову продукцію по всій території України за цінами нижче ринкових.

В результаті такої діяльності закордонній компанії, було заподіяно матеріальну шкоду в розмірі понад 200 тис. грн.

Під час обшуків вилучено підроблену продукцію, етикетки, принтер для їх виготовлення, тару, спеціально заготовлено сировину та інші речові докази.

         Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 28 та ч. 3 ст. 229 КК України здійснювали детективи Територіального управління БЕБ у Львівській області за оперативного супроводу Управління кіберполіції у Львівській області та процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

         Нагадаємо, нещодавно детективи ТУ БЕБ у Волинській області вилучили понад 30 тонн сировини та десятки тисяч одиниць готового фальсифікату побутової хімії відомих брендів.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,Підробка
Мої відео