На Одещині судитимуть учасників злочинної групи, що виготовляли контрафактний алкоголь

На Одещині судитимуть учасників злочинної групи, що виготовляли контрафактний алкоголь
387147 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Бюро економічної безпеки повідомили про підозру учасникам організованої злочинної групи, які продавали незаконно виготовлені алкогольні напої на території півдня Одещини. Обвинувальний акт скеровано до суду.

Згадана злочинна група, до складу якої входили громадяни України, налагодила повний цикл незаконного виробництва та збуту спирту й алкогольної продукції. Реалізація готової продукції здійснювалася у роздріб на території півдня Одещини.

Як раніше повідомлялося детективи БЕБ в Одеській області спільно зі співробітниками управління Служби безпеки України в Одеській області провели 11 санкціонованих обшуків у місцях виготовлення та зберігання алкогольних напоїв. 

За результатами обшуків  вилучено та у подальшому арештовано контрафактний алкоголь та тютюнові вироби на суму 5,7 млн грн, та устаткування для його виробництва вартістю 4,5 млн грн. Також арештовано інше майно, що використовувалось у виробництві фальсифікату.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання і транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи Територіального управління БЕБ в Одеській області за оперативного супроводу Управління СБУ в Одеській області та процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,контрафакт,Фальсифіковані алкогольні напої,алкоголь
Мої відео