Університет підписав угоду про співпрацю зі спортивно-видовищним комплексом «Акварена»

Університет підписав угоду про співпрацю зі спортивно-видовищним комплексом «Акварена»
430115 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ректорка Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Марина Гриньова підписала угоду про співпрацю у сфері організації навчальних і виробничих практик та реалізації спільних спортивно-масових і фізкультурно-оздоровчих проєктів з в.о. директора КУ ПОР «Центр спортивної підготовки» спортивно-видовищного комплексу «Акварена» Дмитром Ніжніченком.

Під час підписання угоди сторони домовилися про ефективну взаємодію з організації практичної підготовки здобувачів вищої освіти спеціальностей 017 Фізична культура і спорт та 014.11 Середня освіта (Фізична культура). Також домовилися здійснювати консультативну допомогу майбутнім фахівцям, тісно співпрацювати і підсилювати імідж один одного.

Ректорка Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Марина Гриньова висловила слова подяки гостю за угоду про співпрацю та підписання договору і наголосила на важливості употужнення партнерства в регіональному вимірі: оновленні баз виробничих практик; упровадженні педагогічних інновацій, експериментальних програм і сучасних методик; організації спортивних змагань, оздоровчих заходів та ін.

Зі свого боку в.о. директора КУ ПОР «Центр спортивної підготовки» спортивно-видовищного комплексу «Акварена» Дмитро Ніжніченко висловив зацікавленість у співпраці, що сприятиме не лише обміну знаннями та досвідом, а й забезпечить механізм підготовки в університеті фахівців відповідно до потреб ринку праці.

У церемонії підписання угоди про співпрацю також взяли участь представники факультету фізичного виховання та спорту, зокрема гарантка освітньо-професійної програми другого (магістерського) рівня вищої освіти «Фізична культура і спорт» Оксана Корносенко, гаранти освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Олександр Свєртнєв («Фізична культура і спорт») та Оксана Даниско («Середня освіта (Фізична культура)»).

Представники обох Сторін обговорили деталі співпраці та висловили надію на її плідні результати!

Мої відео