Центровий "Вашингтона" оформив видовищний слемданк: момент дня в НБА

Центровий "Вашингтона" оформив видовищний слемданк: момент дня в НБА
218940 ПЕРЕГЛЯДІВ

Хіт-парад найкращих миттєвостей ігрового вечора в Національній баскетбольній асоціації оформив центровий "Вашингтон Візардс" Деніел Геффорд.

24-річний американець забрав три позиції в десятці найкрутіших епізодів. Найефектнішим став данк центрового в третій чверті протистояння з "Торонто". Він отримав передачу на "дузі", обманним рухом звільнився від опіки Пельтля і на плечах Сіакама вгатив м'яч згори.

Стараннями Геффорда та компанії "Візардс" здобули домашню перемогу та закріпилися на 10-й сходинці Східної конференції НБА. "Вашингтон" останнім проходить у плей-офф сезону, а "Торонто" йде на 9-й позиції.

Сам Геффорд провів у грі понад 31 хвилину. За цей час він встиг набрати 18 очок, зробив 5 підбирань і віддав 2 передачі. Найрезультативнішим у матчі став його одноклубник Кайл Кузма (30 пунктів).

Хто такий Деніел Геффорд

Уродженець Ель-Дорадо, на студентському рівні виступав за "Арканзас Рейзорбекс". Обраний "Чикаго Буллз" під 38-м номером драфту НБА-2019.

У складі чикагців провів лише півтора сезони. Виступав у Лізі розвитку за "Вінді Сіті". До столиці перебрався посеред сезону 2020/21 під час обміну за участі трьох команд. Восени того ж року підписав 3-річний контракт із "Візардс" на 40,2 млн доларів.

Також Геффорд може закрити позицію важкого форварда. Середні цифри в нинішній кампанії – 8.6 очок, 5.5 підбирань, 1 передача, 0.4 перехоплень за 19.3 хвилин на паркеті.

Джерело

Теги: Деніел Геффорд набрав 18 пунктів проти Рапторз,Рапторз,Деніел Геффорд ,Геффорд ,Деніел Геффорд Вікіпедія, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости,Новини,Баскетбол,НБА,Баскетбольна асоціація,Національна баскетбольна асоціація,центровий "Вашингтон Візардс" Деніел Геффорд,центровий "Вашингтон Візардс" Геффорд,центровий Вашингтон Візардс Деніел Геффорд,центровий Вашингтон Візардс Геффорд,центровий Деніел Геффорд,центровий Геффорд,Вашингтон Візардс Деніел Геффорд,Вашингтон Візардс Геффорд,Вашингтон Візардс ,Вашингтон ,Торонто,НБА-2019,Арканзас Рейзорбекс,Арканзас ,Рейзорбекс,Вінді Сіті,момент дня,момент дня в НБА,Центровий "Вашингтона" оформив видовищний слемданк,слемданк,видовищний слемданк
Автор: admin.sportcomua
Мої відео