Для всього світу існує лише один спосіб закінчити війну в Україні. За Франсом Тіммермансом

Для всього світу існує лише один спосіб закінчити війну в Україні. За Франсом Тіммермансом
363288 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виконавчий віцепрезидент Європейської комісії Франс Тіммерманс вважає, що для України отримати кошти якнайшвидше означає пришвидшена деокупація своїх територій. Проте ЄС потрібно не лише забезпечити Україну необхідним для перемоги, а й підтримувати її як потенційного члена Європейського союзу.

Будь-яка війна в результаті закінчиться за столом переговорів, проте цього не можливо зараз, допоки територіальну цілісність України не буде відновлено. Оскільки москва свою точку зору не змінить найближчим часом, кошти для України зараз вкрай необхідні, щоб швидше визволити свої території.

Вони точно не змінять свою позицію, про це свідчить остання заява путіна:

"Російський народ, якщо Заходу вдасться розвалити Російську Федерацію і встановити контроль над її осколками, може не зберегтися — будуть московити, уральці та інші", – сказав він.

"Ми всі повинні прагнути якнайшвидшого завершення бойових дій. Але, як це не парадоксально, щоб досягти такого результату, ми повинні ясно дати зрозуміти російському президенту Володимиру Путіну, що ми дотримуватимемося курсу, роблячи все можливе, допоки це буде потрібно, щоб він побачив, що немає сенсу безкінечно відправляти молодих росіян на м'ясорубку, яка є українським фронтом", — наголошує Франс Тіммерманс.

За часів правління Сталіна мільйони невинних людей були вбиті за те, що вони були «класовими ворогами». Нинішній уряд росії виправдовує викрадення дітей, жорстокі вбивства та спалення українських книг нібито присутнім нацизмом в Україні. Вони двоє змусили людей підкоритись владі. Це означає, що для москви потрібно багато часу, щоб розібратися в собі, навіть якщо зі сцени піде людина, яка перетворила свою країну на ізгоя. "Очищення" російської нації може зайняти ціле покоління, і результат не гарантований.

Ось чому Захід повинен об'єднатись навколо України, щоб колективно досягти справедливості у світі, а також підтримати зусилля України щодо перетворення себе на процвітаючу країну. Автор вважає, що процес приєднання Греції, Іспанії, Португалії та країнам Центральної та Східної Європи до ЄС допоміг позбутися свого диктаторського минулого, це збереже й Україну в майбутньому.

Але важливо звернути увагу на можливі недоліки, це невирішені питання або недороблені законопроєкти. Головне — виправити їх, щоб не послабити як Україну, так і ЄС.

За словами Франса Тіммерманса, Україні потрібен свій план Маршалла Це було б безпрецедентним за масштабом, поєднуючи реконструкцію та економічні перетворення з правовими, адміністративними та соціальними реформами, щоб Україна вільно функціонувала як держава-член ЄС. Раніше такого не було, проте в цьому є необхідність зараз.

Режим путіна роками насміхається із Заходу, постійно називаючи їх слабкими. Навіть серед політиків Європи та США знаходяться прихильники «сильного лідера», який нібито відстоює «традиційні європейські цінності». На жаль, українці платять високу ціну, щоб стримати поширення тоталітаризму на територіях Європи.

Вже давно стало зрозуміло, що росія розв'язала війну не заради територій. Це боротьба за виживання української та європейської нації Імперіалістична ідеологія, що заперечує існування інших націй, не зупиниться лише на одній. Якщо дозволити агресору перемогти зараз, пізніше палатимуть й інші країни серед Європейського Союзу.

Українці зуміли довести світові, що вони — незламна нація. Коли уряди інших країн давали лише 3 дні, українці вже рік після повномасштабного вторгнення тримаються. "Тож давайте черпати натхнення з героїзму українського народу. Чим більше ми підтримуватимемо їх у їх боротьбі, тим швидше бійня припиниться", — підсумовує віцепрезидент Європейської комісії.

Теги: Єврокомісія, Україна, Російська агресія , війна в Україні,повномасштабна російська агресія
Мої відео