Гарет Бейл несподівано вирішив повісити бутси на цвях

Гарет Бейл несподівано вирішив повісити бутси на цвях
392518 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гарет Бейл у соцмережах заявив про завершення кар'єри.

33-річний вінгер двома зверненнями в мережі заявив про завершення професіональної кар'єри.

"Після ретельних роздумів я оголошую про свій негайний відхід із клубного та міжнародного футболу. Мені неймовірно пощастило реалізувати свою мрію займатися видом спорту, який люблю. Він справді подарував мені одні з найкращих моментів життя. Найвищі вершини за 17 сезонів, які буде складно досягнути, незалежно від наступних розділів", – написав Бейл.

Останні півроку він виступав за "Лос Анжелес Гелаксі". У США він провів 14 матчів та забив 3 голи.

Бейл із капітанською пов'язкою виводив Уельс на матчі чемпіонату світу у Катарі. Команда не вийшла з групи, видобувши нічию зі збірною США (1:1). Єдиний гол на турнірі забив також Гарет.

До поїздки до США Бейл виступав за "Саутгемптон", "Тоттенгем" та "Реал". Останні 9 років кар'єри Гарет провів у "Мадриді", де забив 106 голів та віддав 67 гольових передач.

Валлієць розпочав кар'єру в англійському "Саутгемптоні" та дебютував на дорослому рівні в сезоні 2005/06. У 2007-2013 рр. він захищав кольори лондонського "Тоттенхема", а наступні 8 сезонів провів у мадридському "Реалі" з перервою на річну оренду в складі "шпор". 2022-й відіграв у заокеанській МЛС.

Найкращі роки ігрової кар'єри Бейл провів у Мадриді. Він здобув із Королівським клубом 3 чемпіонські титули, Кубок Іспанії, Суперкубок Іспанії-2017, 5 кубків Ліги чемпіонів (2014, 2016, 2017, 2018, 2022), інші трофеї.

Вершина кар'єри валлійця – фінал головного єврокубка в сезоні 2017/18 у Києві, коли його дубль із бісіклетою у другому таймі гарантував "Реалу" тріумф над "Ліверпулем" (3:1). Усього за "вершкових" провів 258 матчів, у яких забив 106 м'ячів.

Останнім турніром у кар'єрі Бейла став перший за понад півстоліття чемпіонат світу для збірної Уельсу. Там валлійці здобули 1 очко в трьох матчах групового етапу та покинули Мундіаль, а Бейл забив єдиний м'яч "драконів" із пенальті. До того зірковий вінгер вивів Уельс на Євро-2016 (півфінал) і Євро-2020.

Теги: Гарет Бейл несподівано вирішив повісити бутси на цвях,Гарет Бейл ,Гарет Бейл Википедия,Бейл Википедия,Футбол, Новости, новости футбола, Новини, новини футболу,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Лос Анжелес Гелаксі,США,Саутгемптон,Тоттенхэм,Реал,Тоттенгем,Мадрид,Євро-2016 ,Євро-2020,Євро
Автор: admin.sportcomua
Мої відео