115 окрема механізована бригада ЗСУ : вони тримають рубежі сходу України, точно виконуючи накази командування і не здаючи ні метра

115 окрема механізована бригада ЗСУ : вони тримають рубежі сходу України, точно виконуючи накази командування і не здаючи ні метра
388951 ПЕРЕГЛЯДІВ

Протягом російсько-української війни наші хоробрі воїни щоденно борються за волю і незалежність України, а також за життя кожного  з нас. Один з таких підрозділів - 115 окрема механізована бригада ЗСУ. З початку повномасштабного вторгнення вони тримали рубежі сходу України, точно виконуючи накази командування і не здаючи ні метра. І зараз бригада продовжує виконувати свою місію, не відхиляючись від заданого курсу.

Чим відзначається 115 окрема механізована бригада

У складі 115 бригади є як досвідчені військові, які захищають Україну з 2014-2015 років, коли Росія вперше зазіхнула на наші території, так і зовсім молоді добровольці, що примкнули до лав ЗСУ нещодавно. Самі військові зазначають, що більш досвідчені товариші завжди готові надати підтримку і допомогу новачкам на фронті. Незважаючи на чималу кількість новобранців бригада опинилася на східних рубежах нашої держави – вони до останнього боронили наші східні міста від російських загарбників. Це дуже небезпечна та відповідальна ділянка, і утримання сходу мало у собі символічне значення для нашої армії. Військові бригади точно виконували всі накази командування і показали себе дуже дисциплінованими, професійними та сміливими. Зараз, також перебуваючи на сході, вони продовжують боронити батьківщину, суворо виконуючи накази військового керівництва. 

Перебуваючи на лінії зіткнення у, хлопці зі 115 бригади здобули та поглибили не лише свій військовий досвід, але й навчилися вправно та швидко рити окопи, будувати та укріплювати бліндажі, роблячи це інколи під обстрілами ворога. Тож тепер вони дійсно є універсальними солдатами, які не бояться нічого.

Яка зараз ситуація у 115 окремій механізованій бригаді?

115 бригада ЗСУ – уособлення всієї української армії. Опинившись у надскладних і небезпечних умовах, вони не розгубилися: будували бліндажі, рили окопи та як могли підвищували свою ефективність на фронті. Хоча інколи через постійні атаки противника виконання поставлених завдань пов’язано з величезним ризиком, бійці бригади розуміють, для чого вони потрапили на фронт, і не скаржаться.

Час від часу військові бригади записують відеозвернення, аби розповісти, на 2014 скільки це  можливо, про ситуацію, що склалася, та умови, у яких їм доводиться воювати. Наприклад, розвінчують міфи про те, що наші бійці не мають достатньої кількості зброї та добре харчуються та мають все необхідне. У їхньому арсеналі – високоточні гвинтівки, оптичні приціли та теплові зори, є Джавеліни та інше сучасне озброєння, запаси якого постійно поповнюються. Їх добре забезпечує не лише держава, але й волонтери і благодійні організації. Тому бійці готові перемагати ворога, проблема лише у його значній чисельній перевазі. Говорять воїни і про довіру до свого командування: за весь час їхньої служби всі інциденти з дезертирством та відмовою від виконань своїх обов’язків з боку деяких військових вони пояснюють боягузтвом і відсутністю відповідальності. Командування бригади і загалом ЗСУ не давало жодних завдань, які неможливо виконати. Тому військові не мають жодних скарг, лише повагу та відчуття вдячності.

Попри те, що ворога дуже багато і загони загарбників постійно поповнюються новою кров’ю, військові не налаштовані здаватися. Адже тільки українська армія дійсно є мотивованою і натхненною, тому що вона боронить свою землю і захищає свій народ. Військові 115 бригади оптимістично дивляться у майбутнє і вірять, що своєю відданою та професійною службою наближають нашу перемогу. Звертаючись до своїх близьких та всієї України у відео, вони говорять про швидку поразку ворога. 

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу, 115 бригада зсу
Мої відео