БЕБ на Київщині вилучило контрафактні цигарки вартістю 3,4 млн грн

БЕБ на Київщині вилучило контрафактні цигарки вартістю 3,4 млн грн
394935 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області викрили та припинили злочинну діяльність групи осіб, які організували підпільну мережу зі збуту контрафактної тютюнової продукції.

За результатами проведення санкціонованих обшуків за місцями зберігання, з незаконного обігу вилучено понад 45 тис. пачок цигарок. Їх орієнтовна вартість становить майже 3,4 млн грн.

Слідством встановлено, що за попередньою змовою, група осіб, діючи умисно, налагодили постачання незаконно виготовлених, фальсифікованих тютюнових виробів без марок акцизного податку. Подальша реалізація цигарок відбувалася через пункти роздрібної торгівлі на території Київської області.

Наразі детективи вживають заходи з метою встановлення місць знаходження виробничих потужностей згаданої тютюнової продукції, шляхів транспортування та реалізації, а також повного кола причетних осіб до незаконного виготовлення та збуту підакцизних товарів.

Досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками складу правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів, тютюну, або інших підакцизних товарів) здійснюють детективи ТУ БЕБ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва прокурорів Київської обласної прокуратури та оперативного супроводу УСР в Київській області ДСР Національної поліції України.

Теги: БЕБ, Бюро економічної безпеки,контрафакт,цигарки
Мої відео