Студенти фізико-математичного факультету взяли участь у презентації «До роботи в ІТ один крок»

Студенти фізико-математичного факультету взяли участь у презентації «До роботи в ІТ один крок»
363454 ПЕРЕГЛЯДІВ

На фізико-математичному факультеті 10 листопада 2022 р. відбулася онлайн-зустріч студентів та викладачів із представниками міжнародної компанії QATestLab, які для Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка провели презентацію «До роботи в ІТ один крок». Мета зустрічі – представити професію тестувальника програмного забезпечення, познайомити із компанією та курсом освоєння нової професії QA Engineer.

До онлайн-зустрічі приєдналась доцент кафедри математичного аналізу та інформатики Оксана Дмитрієнко, котра звернула увагу студентів спеціальностей «Середня освіта (Інформатика)» та «Комп’ютерні науки» на можливості самонавчання та саморозвитку завдяки курсам від компанії QATestLab (https://training.qatestlab.com/ ).

Спікерами презентації були: тестувальниця компанії Віталіна Базилюк, керівниця Тренінгового центру Оксана Курмаш та рекрутерка Альона Третяк.

Учасники онлайн-зустрічі з’ясували, що новачки, які рішуче налаштовані будувати кар’єру в сфері IT, можуть здобути професію тестувальника програмного забезпечення, яка є сучасною та доступною ІТ-професією.

 

Мої відео