На кафедрі загальної педагогіки та андрагогіки відбувся І етап олімпіади з «Педагогіки»

На кафедрі загальної педагогіки та андрагогіки відбувся І етап олімпіади з «Педагогіки»
299220 ПЕРЕГЛЯДІВ

2 листопада 2022 р. на кафедрі загальної педагогіки та андрагогіки відбулася студентська олімпіада з педагогіки за участі студентів із факультетів історії та географії (Аліна Кревсун, Нікіта Саєльєв), технологій та дизайну (Тамара Левун), філології та журналістики (Римма Алахвердієва, Вікторія Кравченко), фізичного виховання (Віта Седун, Софія Щербина), природничого факультету (Анна Бова, Юлія Сайбекова), фізико-математичного факультету (Ірина Даценко, Надія Тихонович).

Олімпіада складалася із трьох конкурсів – теоретичного (відповідальні – професорка Олена Ільченко і доцентка Алла Хоменко), наукового (відповідальний – доцент Володимир Мокляк) і творчого (відповідальні – професорка Валентина Цина і доцентка Леся Петренко). Під час проведення першого конкурсу студенти продемонстрували глибокі і змістовні знання з педагогіки, вільно володіли понятійним матеріалом та були чудово підготовленими до запитань організаторів. Для другого, наукового конкурсу студенти проявили всю глибину свого наукового світобачення та науково-теоретичну підготовку, вміння логічно та нестандартно мислити. Третій конкурс дозволив студентам творчо зобразити шлях до свого поступового становлення справжнім вчителем, продемонструвати творчі досягнення та здобутки, поділитися цікавими історіями з життя та захопленнями, проявити креативність.

Кожний учасник олімпіади відрізнявся особливою ініціативністю, високим рівнем володіння теоретичного матеріалу, активною життєвою позицією, неабияким творчим потенціалом. Кожний з них – уже практично сформований педагог, якому потрібно іще трохи часу і досвіду, щоб стати справжнім професіоналом. Організатори студентської олімпіади з педагогіки бажають усім учасникам наснаги та терпіння на шляху до своєї мрії.

 

 

Мої відео