ОЧИСТИМО СВОЮ ЗЕМЛЮ ВІД ОКУПАНТІВ

ОЧИСТИМО СВОЮ ЗЕМЛЮ ВІД ОКУПАНТІВ
323546 ПЕРЕГЛЯДІВ
Предстоятель автокефальної Української Православної Церкви Блаженнійший Митрополит Епіфаній привітав особовий склад Командування Об’єднаних Сил Збройних Сил України з прийдешнім святом – Днем захисників і захисниць України.
Під час урочистостей Митрополит Епіфаній звершив молебень за наших воїнів, перемогу України та збереження її від російських нападників.
– Сьогодні ми просимо Бога допомоги у подоланні зла російської агресії. Ви – наші захисники та весь український народ вже неодноразово довели свою силу духу та самовіддану любов до Батьківщини. Ціна нашої боротьби чимала, але ми не зазіхаємо на чуже й не маємо іншої Богом даної землі, тож усіма силами будемо берегти свою Україну, – наголосив предстоятель автокефальної Української Православної Церкви.
Він також зазначив, що ворог лютий і підступний, однак дії його злочинні, цинічні та неправедні, а отже – неугодні Богові. Саме тому агресор зазнає поразки, бо попри зовнішню показову православність, вони йдуть стежкою диявольської брехні й кривавого Каїнового гріха.
– З допомогою Господа ми очистимо свою землю від окупантів і нехай Покров Божої Матері збереже вас від усякого зла, – підкреслив Митрополит Епіфаній.
Його Блаженство окропив присутніх освяченою водою та відзначив військовослужбовців церковними нагородами.
Разом переможемо!
Відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України
Мої відео