До АРМА передано активи підприємств російського власника вартістю 80 млн грн

До АРМА передано активи підприємств російського власника вартістю 80 млн грн
319997 ПЕРЕГЛЯДІВ
За клопотанням прокурора Донецької обласної прокуратури заарештовано і передано до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА), активи двох суб’єктів господарювання, кінцевим бенефіціаром яких є громадянин рф, а також автотранспорт та ангар, що належать даній особі на праві власності.
З урахуванням корпоративних прав, загальна вартість переданих активів складає майже 80 млн грн.
За даними слідства, з початку повномасштабного військового вторгнення рф на територію України два підприємства, власником яких є громадянин держави-агресора, продовжили свою діяльність з виробництва харчових продуктів та виробів із цегли на території м. Слов’янська, а також на тимчасово окупованій частині Луганщини. Зокрема, продукція поставлялась до рф та республіки білорусь.
Стосовно діяльності посадових осіб зазначених суб’єктів господарювання за процесуального керівництва прокурорів слідчими ГУНП в Донецькій області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Донецькій області ДСР НП України здійснюється досудове розслідування за фактом провадження господарської діяльності у взаємодії з державою-агресором (ч. 4 ст. 111-1 КК України).
Мої відео