«Обслуговував» три міста – на Донеччині перекрито черговий канал збуту наркотиків

«Обслуговував» три міста – на Донеччині перекрито черговий канал збуту наркотиків
404350 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Покровської окружної прокуратури 42-річному чоловіку повідомлено про підозру у незаконному збуті особливо небезпечних наркотичних засобів, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 307 КК України).
За даними слідства, з лютого 2022 року мешканець м. Білозерська, раніше судимий за корисливі злочини, влаштовував на території міст Білозерськ, Добропілля та Покровськ так звані закладки з особливо небезпечними наркотичними засобами метадоном і канабісом. У подальшому зловмисник надсилав зі свого телефону геолокації зазначених схованок «клієнтам», а останні перераховували на його банківську картку оплату та забирали «товар». Вартість одного пакета з наркотиком складала від 1 000 до 1 250 грн.
23 червня 2022 року правопорушника затримали правоохоронці.
У ході санкціонованого слідчим суддею обшуку за місцем мешкання та у гаражі підозрюваного виявлено та вилучено пакети з наркотичними засобами «Мефедрон», «PVP», а також канабісом на загальну суму 600 000 грн.
Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом Покровського районного управління поліції ГУ НП в Донецькій області.
Мої відео