Вбивають людей, руйнують житло - під прицілом окупантів три райони Донеччини

Вбивають людей, руйнують житло - під прицілом окупантів три райони Донеччини
436701 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 19 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 22-24 червня 2022 року збройні сили рф обстріляли населені пункти у 3 районах Донеччини. Зокрема потерпали від ворожого вогню м. Костянтинівка, с. Калинове, с. Пришиб Краматорського району, м. Бахмут, м. Часів Яр, м. Соледар, м. Залізне, смт Південне та смт Нью-Йорк м. Торецька та с. Покровське Бахмутського району, м. Красногорівка, м. Авдіївка, смт Курахівка, с. Воздвиженка, с. Георгіївка, с. Первомайське та с. Орлівка Покровського району.
В результаті потужних артилерійських атак на мирне населення 4 цивільних осіб загинули, 5 отримали осколкові і вогнепальні поранення, мінно-вибухові та інші травми.
Під приціл окупантів потрапили приватні та багатоквартирні житлові будинки, гаражі, господарські споруди, а також навчальні заклади, будівлі та майно підприємств - чимало з них зруйновані або спалені вщент.
Мої відео