Злочинне вторгнення триває - російські війська обстріляли 5 населених пунктів Донеччини

Злочинне вторгнення триває - російські війська обстріляли 5 населених пунктів Донеччини
422661 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 5 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 12 травня 2022 року окупаційні війська рф вкотре обстріляли з артилерійських установок м. Святогірськ Краматорського району. Під приціл рашистів потрапили житлові будинки та інші споруди.
Крім того, з боку тимчасово окупованого м. Горлівка загарбники відкрили вогонь по Бахмутському району. Зокрема, у смт Нью-Йорк м. Торецька один приватний будинок пошкоджено, на подвір’ї іншого виявлено отвори від потрапляння ворожих снарядів.
13 травня 2022 року ворожа армія вдарила по с. Новолуганське, внаслідок чого зайнялася покрівля у приміщенні агропромислового товариства.
Того ж дня зазнав чималих руйнувань від ракетного обстрілу Покровський район Донеччини. У смт Цукурине внаслідок атаки рашистів пошкоджено будинки мирних мешканців та заводське приміщення, а у м. Білозерське авіаційна тактична ракета влучила на територію підприємства вугледобувної галузі. Зруйновані дахи і вікна будівель, а деякі приміщення вигоріли вщент.
Відомості щодо постраждалих осіб та пошкодженої інфраструктури уточнюються.
Мої відео