Розстріляли на подвір’ї будинку – окупанти продовжують вбивати мирних мешканців Донеччини та знищувати їхні домівки

Розстріляли на подвір’ї будинку – окупанти продовжують вбивати мирних мешканців Донеччини та знищувати їхні домівки
337692 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва окружних прокуратур Донецької області здійснюється досудове розслідування у 5 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
Досудовим розслідуванням встановлено, що 25 квітня 2022 року приблизно о 09:30 біля будинку у с. Зарічне Краматорського району Донеччини військовий рф розстріляв із автомата 48-річного місцевого мешканця. Від отриманих поранень чоловік помер.
Цього ж дня внаслідок ракетного обстрілу ворожою армією м. Новогродівка поранено 41-річного громадянина та пошкоджено житлові будинки. Також під час багатогодинного артилерійського обстрілу у м. Попасна Луганської області осколкові та вогнепальні поранення отримали двоє громадян, їм наразі надається медична допомога.
Окрім цього, окупанти обстріляли с. Нью-Йорк м. Торецька, в результаті якого пошкоджено газопровід і високовольтну електричну лінію. А у самому Торецьку через атаки загарбників зруйновані будівлі та автотранспорт АКП «Комунальник» і 6 приватних домоволодінь.
Досудові розслідування за вказаними фактами тривають.
Мої відео