Російське вторгнення в Україну : Головне, що треба знати жителям Львівщини за добу

Російське вторгнення в Україну : Головне, що треба знати жителям Львівщини за добу
417381 ПЕРЕГЛЯДІВ

⚡️Головне, що треба знати жителям Львівщини за добу:

• Двічі сирена сповіщала про повітряну тривогу (від 9 ранку 16 квітня до 9 ранку 17 квітня). Була загроза повітряно-ракетного удару з літаків зі сторони білорусі, у другому випадку – повітряно-ракетного удару з літаків стратегічної авіації рф.

Дякую нашим захисникам за оборону! 

• За добу висадили близько 50 тисяч дубів та сосен на території 10 лісництв Львівської області у межах акції «Ліс Перемоги». 

До масової акції долучились 8 областей України та 13 країн світу. Акція ставила за мету не тільки висадити дерева, які у майбутньому свідчитимуть про нашу перемогу, але й зібрати 3 мільйони гривень благодійних внесків для закупівлі амуніції для українських військових.

• Ми прийняли і розселили ще 1130 вимушено переміщених осіб. Від 24 лютого на Львівщині за офіційними даними надали прихисток понад 317 тисячам. Багато людей самостійно поселилися у приватному секторі.

• Кордон на виїзд через пункти пропуску у Львівській області перетнули 16 тисяч осіб. Від початку повномасштабного вторгнення 1 мільйон 652 тисячі людей виїхали за кордон через пункти пропуску на Львівщині.

• Поліція Львівщини опрацювала 1249 звернень від громадян щодо підозрілих осіб та об’єктів.

Бажаю усім спокійного дня! З вірою і спільними зусиллями ми переможемо! Слава Україні!

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky
Мої відео