Макс Барских приєднався до лав ЗСУ. Артист активно допомагає українцям

Макс Барских приєднався до лав ЗСУ. Артист активно допомагає українцям
308777 ПЕРЕГЛЯДІВ

Раніше ніхто мабуть не міг уявити Барских зі зброєю в руках, але зважаючи на війну в країні можливо все. Сам артист повідомив про це у себе на сторінці в соціальній мережі.

Як говорить Макс,  до цього він тримав лише мікрофон в руках, але з гордістю стає на захист України. На артиста чекають два тижні навчання військовій справі, а потім він приєднається до українських  воїнів світла.

Свою активну громадянську позицію артист не приховує. Це підтверджують і його вчинки. По- перше скасування всіх виступів в росії та публічне засудження російської агресії проти України. Також Макс повідомив про те, що не повертатиме кошти росіянам, які купили квитки на його концерт в росії. Всі кошти артист пообіцяв передати на гуманітарну допомогу українцям. Через це рішення його ім’я згадали багато колег з країни-агресора.

Також відомо, що Барских активно допомагає матеріально українцям, що цього потребують. І це не порожній звук. Це має підтвердження.

Нещодавно я особисто звернувся до Макса Барских, його ж справжнє ім’я Микола Бортник з проханням допомогти фінансово з лікуванням дитини з Одеси. На що Барских відреагував швидко, він погодився сплатити лікування. Родина малюка йому дуже вдячна, я також особисто дякую йому за його допомогу. Я пишаюсь тим, що в нашій країні такі люди, з великим серцем та бажанням бути корисними для суспільства. З такими історіями, людьми перемога точно буде за Україною.

Всім хочу побажати здоров’я і не втрачати віру, а військовим просто бережіть себе. Пам’ятайте добро і правда завжди перемагає!

 

Теги: Макс Барских, ЗСУ, війна в Україні, Російська агресія ,допомога
Мої відео