На Київщині жінка намагалася організувати бізнес на основі сексуальних послуг

На Київщині жінка намагалася організувати бізнес на основі сексуальних послуг
212759 ПЕРЕГЛЯДІВ

Багато хто вважає, що сексуальні відносини – одна із базових потреб людини. Частково це дійсно так, адже будучи у парі це стає дійсно дуже важливою частиною життя. Але інколи люди, що не мають "другої половинки" все одно шукають цього. І тоді з'являються такі випадки, коли одні намагаються створити бізнес на бажаннях інших.

Проституція та існування борделів в Україні є незаконними. Так само як і сутенерство – діяльність з організації подібних "послуг". Але це не зупиняє тих, хто намагається підпільно займатися цим. Ті, хто намагаються заробити, "продаючи" інших, нерідко роблять це так, що ніхто навіть не здогадається. І заробляють вони на бажаннях одних та нерідко на горі інших, адже частіше за все в таку діяльність йдуть не від хорошого життя.

Саме організацією фактично борделю та сутенерством, як виявилося, займалася жінка на Київщині. Насправді це досить рідкісний випадок, коли за таку діяльність беруться жінки, але сталося саме так. Бізнес із надання інтимних послуг організувала 25-річна уродженка Києва. До роботи вона залучила ще як мінімум кількох осіб. І як відомо із офіційної сторінки Facebook Головного управління поліції Київської області, там працювала адміністраторка – знайома головної правопорушниці (вона займалася прийманням дзвінків та "записом клієнтів") та кілька дівчат.

Сутенерка займалася координуванням усієї діяльності. Вона керувала тим, хто із дівчат коли й куди їде, а також винаймала для них квартиру. У самому житлі вони також працювали. Пошук клієнтів відбувався за допомогою інтернету. Створювалися різні оголошення та таким чином фактично організовувалася клієнтська база. Далі вже відбувалося власне надання послуг та розрахунок.

Такий підпільний бізнес мав своїх клієнтів. Тому організатор мала чималі доходи які або отримувала на банківську карту,  або ж просто забирала готівкою. Причому вона ставила ціну від 2500 грн за годину. Скільки з них потрапляло до дівчат, що і займалися наданням інтимних послуг – невідомо. Так само й не зрозуміло те, а скільки існував такий бордель.

Викриття такої діяльність відбулося за допомогою управління міграційної поліції області. Також були залучені працівники Бучанського районного управління поліції. Керувала викриттям Бучанська окружна прокуратура. Було проведено кілька санкціонованих обшуків як на місці діяльності, так і в інших місцях. Було виявлено кошти та інші докази, що абсолютно підтверджували таку незаконну діяльність.

Під час затримання у квартирі перебувала одна із дівчат, що працювала на сутенерку. Також там був і її клієнт. Як виявилися дівчина 2002 року народження та родом з Києва. Вона не зізналася у тому, чим займається, і сказала, що просто у гостях. Але навіть на цьому місці було знайдено ті кошти, що були отримані за її послуги.

Зараз відомо, що сутенерку затримано за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Окрім цього вже відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 303 Кримінального кодексу України (це стаття про здійснення сутенерства щодо кількох осіб). Тепер організаторка такого інтимного бізнесу може отримати покарання від чотирьох до семи років позбавлення волі. Тих, хто був її підлеглими, попередньо, не затримували та відповідальності вони не нестимуть.

У соціальних мережах обговорюється ця справа. Багато хто впевнений, що як би не намагалися боротися із подібною діяльністю – вона все одно буде. Тому вже час як у деяких європейських країнах легалізувати проституцію. Так це чи ні – вирішуватиме для себе кожен сам. Але поки це не є законним, фігуранти подібних справ отримуватимуть свої покарання.

Мої відео