На Рівненщині продавали горілку сумнівної якості: власника магазину оштрафували

На Рівненщині продавали горілку сумнівної якості: власника магазину оштрафували
368294 ПЕРЕГЛЯДІВ

У жовтні поточного року в магазині «База», що знаходиться у Вараші, виявили продаж сумнівного алкоголю. У постанові суду зазначається, що пляшки горілки «Наша марка. Класична» мали марки акцизного збору з ознакою підробки та продавалися по 90 грн за пляшку.

Внаслідок цього, директор магазину був притягнутий до відповідальності через вчинення адміністративного правопорушення, яке передбачається ч.1 ст.156 КУпАП.

Під час судового засідання чоловік визнав, що є винуватим у вчиненні даного правопорушення та зазначив, що він й справді займає посаду директора ТзОВ «База компані», до власності якого належить магазин «База».

Правопорушник розповів, що закуповував цю горілку у постачальників продукції, проте ним не було виявлено фактів підробки марок акцизного податку через те, що він не має уявлення, чим відрізняються справжні податкові марки від підробних.

 

Але, незважаючи на це, судом було визнано винним чоловіка у порушенні правил торгівлі пивом, алкогольними напоями та тютюновими виробами. Йому було призначене покарання, а саме: сплата штрафу у розмірі 3400 грн, конфіскація 5 пляшок горілки бренду «Наша марка», що визнані підробкою, та сплата судового збору у розмірі 454 грн. 

Теги: штраф,адміністративна відповідальність,адміністративне правопорушення,марка акцизного податку,підробка,вараш, Рівненська область,рівне
Мої відео