ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ
345116 ПЕРЕГЛЯДІВ

До Маріупольського військового госпіталю доставили гуманітарний вантаж медичного призначення, передача якого здійснювалася у рамках міжнародної стратегічної ініціативи «Допомога Схід» та з нагоди Дня захисників та захисниць України. 

Як повідомив засновник ініціативи, командувач об'єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв, військово-медичний заклад отримав сучасні медикалізовані електричні ліжка, спеціалізовані матраци, медичні меблі та інше медичне обладнання. 

- Одним з головних напрямків нашої стратегічної ініціативи є цільова допомога військово-медичним закладам, які знаходяться на території Донецької та Луганської областей, а також забезпечення їх усім необхідним, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв. 

Своєю чергою, командувач подякував французьким партнерам та українським перевізникам, які здійснюють відправлення необхідного гуманітарного вантажу медичного призначення. 

- Саме завдяки цій спільній взаємодії військові медики надають якіснішу та ефективнішу допомогу як українським військовослужбовцям, так і цивільному населенню. Сподіваюся, що нашими добрими вчинками ми повертаємо їм усім відчуття комфорту та підтримки, - зауважив генерал-лейтенант Сергій Наєв. 

Нагадаємо, що міжнародна стратегічна гуманітарна ініціатива “Допомога Схід”, започаткована за ініціативи та сприяння генерал-лейтенанта Сергія Наєва у 2018 році - це багатопрофільна та різнопланова програма цілеспрямованих дій щодо надання цільової допомоги медичним закладам та мирному населенню Донецької та Луганської областей, а також іншим регіонам України. 

Гуманітарні вантажі з Франції в Україну відправляє Асоціація «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» (віцепрезидент Діана Дольс), за підтримки Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України на чолі з Леонідом Костюченком. Керівник-координатор проєкту в Україні – офіцер Командування об’єднаних сил ЗСУ Борис Кутовий.

Разом переможемо!

Мої відео