Не мудруючи лукаво. Україна U-21 - Вірменія U-21 2:1

Не мудруючи лукаво. Україна U-21 - Вірменія U-21 2:1
237297 ПЕРЕГЛЯДІВ

Молодіжна збірна України провела свій другий матч у відбірковому турнірі Євро-2023.

Поєдинок проходив в Ковалівці, не обійшлося без форс-мажору, але завершився вже другою перемогою команди Ротаня.

Після переможного матчу з Сербією Ротань не став првоодіть експерименти і зробив тільки одну заміну в стартовому складі - замість Михайленка вийшов Мудрик.

Та й сам поєдинок розпочався схоже - українці видали активний старт, відразу ж почали на ворота суперника, ось тільки вся ця активність довгий час залишалася лише потенційними підходами до воріт.

І все-таки українці забили на 20-й хвилині - все зробив Назаренко, який на фланзі проскочив трьох суперників, прострелили в штрафну, де м'яч і відскочив до Криськіва, який і дав під штангу.

Після забитого команда Ротаня зменшила оберти, а ось вірмени навпаки осміліли і раз по раз стали виходити в чужу половину поля. У кінцівці тайму суддя нас відверто пробачив, не призначивши пенальті, проте це відгукнулось гостям удачею при ударі Галстяня, коли мяч після рикошету красиво влетів в дальній кут.

Другий тайм почався з форс-мажору - на стадіоні Колос згасла одна з чотирьох освітлювальних матч і суддя зупинив гру. Пауза тривала минут 5, освітлення так і не полагодили і було вирішено догравати при неповному освітленні.

Грали з неповним світлом команди недовго, і як тільки стадіонів служби все-таки усунули несправність, справу взяв на себе Мудрик. Михайло відправився в прорив і був збитий на самій лінії штрафного, після чого сам же і реалізував цей штрафний.

У час, що залишився українці великих помилок в обороні не допускали, і все-таки довели матч до перемоги.

2:1 друга поспіль перемогу молодіжки, 6 очок і перше місце в групі.

Втім, дифірамби співати поки рано. Вірменія - не той суперник, на котрому можна перевіряти свою силу, тим більше що навіть в цьому матчі українці часом мали проблеми як в обороні, так і в атаці з реалізацією моментів, а вирішили результат за рахунок більш високої індивідуальної майстерності.

Україна U-21 - Вірменія U-21 2:1

Голи: Криськів (20), Мудрик (62) - Галстян (45+3)

Попередження: Кухаревич - Петросян, Самсонян, Губасарян, Галстян

Україна: Нещерет, Сич, Батагов, Таловеров, Вівчаренко, Бондаренко, Назаренко (Аліфіренко, 86), Мудрик (Михайленко, 70), Криськів (Желізко, 86), Судаков, В'юнник (Кухаревич, 54)

Вірменія: Нерсесян, Самсонян, Стьопа Мкртчан, Губасарян, Серобян (Григорян, 78), Агасарян (Алавердян, 69), Мірзоян, Сергій Мкртчан (Хамоян, 78), Галстян, Григорян, Петросян (90 + 2)

Теги: Україна U-21 ,Армения U-21,Армения ,Украина,Україна,Спорт,новини спорту,Новости спорта,новости,новини,Спортивные новости,Спортивні новини,футбол,новости футбола,новини футболу,Криськів , Мудрик ,Галстян,Кухаревич ,Петросян, Самсонян, Губасарян, Галстян,Нерсесян, Стьопа Мкртчан, Серобян , Григорян, Агасарян , Алавердян, Мірзоян, Сергій Мкртчан , Хамоян, Петросян,Нещерет, Сич, Батагов, Таловеров, Вівчаренко, Бондаренко, Назаренко ,Аліфіренко,Михайленко, Криськів ,Желізко, Судаков, В'юнник ,Кухаревич,Євро-2023,Євро
Автор: admin.sportcomua
Мої відео